Videofilmer.

Hej alla älskade vänner! 

Jag vill börja med att tacka alla er underbara människor som visar ert stöd både här men också genom många andra kanaler.
Sedan jag la ut den viktiga informationen igår, så har människor delat med sig av för mig nya andra informationskanaler. Synkroniciteten är på högvarv. :)
Jag vill att ni ska veta att det vi nu får ta del av inte finns på vanlig media, då den fortfarande ägs av Kabalen.

Ta hand om varandra! ❤️

Jag försökte hitta denna video i original på bl.a Vernon Colemans egna youtube kanal, men misslyckades tyvärr med det.
Videon har automatisk engelsk översättning om du föredrar det. Då han pratar långsamt och tydligt så blir också den automatiska textningen på svenska väldigt bra.

För er som inte har träffat på Vernon Coleman tidigare, så kan jag verkligen rekommendera hans briljanta intellekt.
Videon nedan handlar om situationen vi befinner oss i just nu.
Buenisimo betyder väldigt bra.

Med all Kärlek
Camilla

Enligt många källor har nu Donald Trump tagit över The Federal Reserv, FED, och absorberat dess funktion in i USA:s Treasury!!!
Denna privatägda bank startades 1913 av Kabalen och har skapat ett babyloniskt pengasystem, med skulder vi aldrig var menade att kunna betala tillbaka.
Filmen nedan beskriver inte bara hur detta system har fungerat utan informerar även om många andra tillvägagångssätt som de har använt sig av.
(Filmen har svensk text)

Idag så signerade också Donald Trump Coronavirus Aid, Relief and Economic Security Act till Lag (CARES Act). (https://tnrealtors.com/wp-content/uploads/2020/03/COVID-19-Stimulus-Package-Elements-3-26-20.pdf)
vilket bl.a innebär följande.
-Direkt betalning till Amerikaner. Trump sa i ett tal idag att det handlar om ung 3,400 Dollar till en familj på fyra personer.
-Hjälpa småföretag så de kan fortsätta sina arbeten.
-Hjälpa nödställda industrier.
-Support till sjukvården. m.m.

Han signerade även en Presidental Executiv order idag, för att beordra den utvalda reserven och vissa medlemmar i den individuella reserven för de väpnade styrkorna, till aktiv tjänst.

Han meddelade också att en trolig karantän kommer att ske i New York, New Jersey och Connecticat. (Den störta samlingen av de förseglade åtalen finns i just New York och Californien.)

Med all Kärlek ❤️
Camilla

Hej älskade vänner. ❤️

Jag vet att det är mycket som händer just nu och att det kan vara mycket att processa. Jag känner det ni känner, och vet att enda sättet att bli fri, är att sakta men säkert ta del av mer kunskap.
I filmen Matrix, fick Neo frågan om han ville ta det blå eller det röda pillret och valet är helt upp till dig.
Min erfarenhet säger mig att det är bättre att veta, hur omskakande det än kan kännas än det är att famla i ovisshet.

Denna Dokumentär på bitchute innehåller alla de tidigare delarna 1-10.

"Det var ju inte meningen att ni människor skulle kunna räkna ut vad vi håller på med, utan stanna i er rädsla för det okända och låta er överlevnadsinstinkt göra er lätta att manipulera." -Kabal

Med all Kärlek ❤️
Camilla

Det var sagt att mer information skulle komma kring den 10:de April. Denna dokumentär släpptes den 10:de April.

Det är lättare att lura människor
än att övertyga dem om att de har blivit lurade.
                                                    - Mark Twain.


I filmen medverkar bl.a Lis Crokin som jag har delat material ifrån tidigare. En väldigt modig människa! ❤️

Här kommer en film från UK som är gjord ifrån inspirationen av filmen Out of Shadows. Out of Shadows har idag setts av 40-50 miljoner människor världen över, och förhoppningsvis kommer det en efterföljare. ❤️

Det är inte ofta det händer, men här är en nyhetsrapportering från massmedia i USA som vågar ifrågasätta vad som pågår...
Tack för tipset! ❤️