Ufo.

"Kontakt från yttre rymden".

Nu ska det bli intressant att se hur de kommer presentera "kontakt från yttre rymden".

Det kollektiva medvetandet, (det som de flesta känner till) befinner sig i att det har skett en månlandning 1969. Sedan dess har olika försök gjorts för att ta reda på mer om vårt solsystem. Det har skickats ut olika sonder för att försöka se om det finns liv på andra planeter, och då har fokus mestadels handlat om Mars.

Så sedan 1969 har det alltså inte kunnat ske någon större utveckling i det kollektiva medvetandet. 

För att vi ska vara förberedda och inte bli rädda så är det bra att känna till att na@isterna hade tillgång till teknologin kring antigravitation redan på 30-talet, och tekniken har sedan dess fortsatt att utveckla sig. Vi andra dödliga får dock nöja oss med att fortsätta flyga runt i våra flygplan, så att vi håller oss inom rimliga satta gränser så att säga.

Detta gör att vårt medvetande hålls tillbaka, och vår medvetenhet om vår omvärld begränsas till vad vi får tillåtelse att veta. Och i en sådan miljö finns det ingen plats för någon större expansion.

Dom vet att det finns många olika entiteter både i vårt eget solsystem men också i andra system, och har skapat handelsavtal och haft byteshandel med många av dom.
Och vi sitter här och undrar om det möjligtvis kan finnas liv på andra planeter..

Det finns en önskan både ifrån den Galaktiska Federationen men också ifrån olika allianser här på Jorden att nu dela med sig av denna information.
Men som vanligt finns det givetvis några få som fortfarande sitter i sandlådan och inte vill dela med sig, utan förhalar så gott dom kan.
Kanske någon typ av kölhalning skulle vara på sin plats.. ;)

Med all Kärlek ❤️
Camilla

Översättning av texten på bilden.

Andromeda maskinen är 300 meter lång och var kapabel att bära en besättning av 200 personer. Första testflygningen skedde den 8 december 1942. Andromeda maskinen hölls i en modifierad Zeppelin hangar i närheten av Berlin.

Anordningen kunde ta med sig tillräckligt med mat och vatten för en resa på 3 år.Insidan av skeppets olika våningar höll 2 spanarfarkoster, 2 attack skepp och en krigsfarkost på 61 diameter.

Systemet som drev maskinen framåt bestod av tre rader med kylomvandlare som interagerade med 50 elektromagnetiska inducerare. En statisk elektrisk laddning riktades sedan mot Teslaspolarna vilket genererade en nära 100% nollpunkt i energiomvandling.

Farkosten användes till att lokalisera nya territorier för det tredje riket, om ifall att saker och ting skulle gå fel för den na@istiska regimen. Totalt så gjordes det 11 resor till Mars mellan 1942 och 1945, och 21 resor till galaxer över 3 ljusår från Jorden. Biologiska entiteter som togs med tillbaka från dessa missioner, förvarades till slut vid område 51 i Nevadaöknen.

Det känns lite grand som att börja knyta ihop säcken.. så här 1 år och 9 månader senare.
När jag började skriva om denna speciella situation som vi befinner oss i den 24 Mars 2020, så skrev jag följande;

Viktig Information!
Älskade vänner, jag har nu fått ok att dela mer detaljerad information som vi alla behöver känna till för att hålla oss lugna. Jag ska försöka hålla mig så kort jag kan.

Ni som har följt mig tidigare vet att jag delat information om att en annan ras kontrollerar mänskligheten, men har inte gått in i detalj vad det innebär. (pga rädslan att bli "nedtystad".)
Denna ras kan kontrollera oss på grund av deras skapade samarbete med ”eliten” som har många namn, Kabal, illuminati, Committee 300, Olympians m.m. Det som är deras agenda är att få herraväldet över hela planeten och förslava dom som inte tillhör denna "elit".
För er som har sett filmen V som kom på 80-talet förstår precis vad jag pratar om här.

Det som pågår just nu på Jorden är att vi har ett "virus" vid namn Corona. Det är ett "verkligt" virus, men kommer inte att på något sätt att slå ut mänskligheten.
Detta "virus" har släppts lös av denna ”elit” med intentionen att försöka genomföra sin agenda.
Samtidigt nu så sker det massarresteringar av dessa många gånger högt uppsatta och kända personer, och det kommer att fortsätta ett tag till. Dessa arresteringar kan nu ske pga. att vi har nått en kritisk massa av uppvaknade personer och att ”eliten” underskattade alla dessa ljusarbetare som bara har väntat på detta tillfälle.

Någonting som vi också behöver förstå är att all information som delas kan även ”eliten” se, och därför kommer information just nu många gånger när det redan har skett.
Den karantän vi upplever just nu, har satts i rullning för att människor ska bli så lite berörda som möjligt av det som pågår, och vi vet inte säkert men det är ganska troligt att det även kommer bli en ”tyst” period där delar av vårt elektriska system troligtvis kommer slockna en kort tid.
Den bästa rekommendationen jag har just nu, är att hålla dig lugn och så gott du kan ägna dig åt det som ger dig glädje och positivitet.

Jag kommer försöka att finnas tillgänglig så mycket jag bara kan, och även dela mer information när jag ska.

Tillsammans är vi starka!

Med all kärlek
Camilla

Dom som framför allt har varit den störta plågan för oss förutom AI, är dom som går under samlingsnamnet Draco och Grey.
Deras närvaro här har kunnat ske för att en hemlig överenskommelse skrevs på 1957 av personer nära President Eisenhower, bakom hans rygg.
Denna överenskommelse innebar bl.a att de kunde ta prover på människor för att, som de sa, kunna rädda sin egen utdöende ras, Snyft, snyft. Och som godis fick förrädarna lite ny teknik om de lovade att inte lägga sig i deras "affärer".
Vår Universella historia börjar givetvis inte här, men förklarar varför det har varit så svårt att slänga ut dom. Och kanske också en förståelse för att vi är verkligen ingenting värda för denna "elit", så länge de får lite nya leksaker då och då.
Det som dom som skrev på överenskommelsen inte visste, var att detta beslut om det hade fått fortgå, hade eliminerat allt mänskligt liv på den här planeten...

En liten intressant iakttagelse för er som spelar candy crush saga. Vad heter fladdermusen som hela tiden tar nyckeln?