Dränera träsket.

Hej älskade vänner!

Här kommer lite uppdaterad information som jag hoppas ska inge lite hopp i det yttre kaoset som vi ser, och den ljusa framtid som vi går tillmötes. 

Om ni minns, så delade jag i mars informationen kring vad den verkliga betydelsen var när personer inom Kabalen säger att de har fått Corona. (Du hittar allt på hemsidan under Operation Storm)

Självkarantän = Husarrest
Självkarantän + har påstått sig ha fått coronaviruset = Anhållen och under förhör.
Testad Negativ = De har ej erkänt, men rättegång väntar.
Testad Positiv = Erkänt och är beredd att ta det som erbjuds eller avrättning bakom stängda dörrar.

Anledningen till att den intelligenta operationen ville att vi skulle få ta del av denna informationen, var så att inga civila krig skulle starta på grund av att vi inte förstår.

Dessa massarresteringar har nu pågått under flera år och många av avrättningarna är redan klara, bakom stängda dörrar. För er som har följt alternativ media har kunnat se många av dom bevis som cirkulerat och även kunnat ta del av bilder på vissa människors fotbojor. Jag har även sett glimtar i vissa svenska trådar om hologram, dubbletter och kloner...

Fler och fler fortsätter dessutom att arresteras varje dag, nu när valfusket blir mer och mer tydligt, och den senaste informationen jag har angående de förseglade åtalen är att dom nu är 209.000st.

Kabalen kommer att falla innan detta årets slut och Massmedia kommer att följa efter i början av nästa år.

Nedan följer en lista med 260 namn och givetvis kan jag inte verifiera dom alla. Men om jag säger som så här, jag skulle inte bli överraskad om varenda en av dom stämmer...

Med all Kärlek ❤️
Camilla

En världsomspännande julklapp.

Very, very interesting development for the American election!
I wonder if Obama coined the expression
"All roads leads to Rom..."

A great Thank You to Maria Zack and Nations In Action.❤️

Listen here.

Väldigt intressant utveckling för det Amerikanska valet!
Undrar om det var Obama som myntade uttrycket "alla vägar bär till Rom"...

Ett stort Tack till Maria Zack och Nations In Action. ❤️

Live right now..

Efter några timmars uppehåll är de alla nu tillbaka i Capitol Hill.

Donald Trump säger att han ska vara hemma den 20 januari. Och det är ju trevligt om han ska kunna lägga "handen på bibeln".

Som vanligt så vet man aldrig riktigt säkert dock, Hur, Var eller När han kommer göra det. Det enda vi vet med säkerhet är att det kommer att ske, då han jobbar För den Gudomliga Skapelsen, liksom vi. (och Lisa) ❤️

Vem han kommer välja som VP vet vi inte heller ännu, men det verkar som att det lutar åt General Flynn..

Viktig Information! Important message! ❤️

(automatisk översättning till svenska m.m)

När jag i mars förra året skrev att vissa nyckelpersoner på den här Planeten kan kontrollera större delen av mänskligheten genom deras samarbete med interdimensionella entiteter, som jag liknade vid filmen V, så var inte det en vild gissning, åsikt eller tro, utan fakta. Jag visste att deras överlevnad hängde på hur länge de kunde få människor att stanna i rädsla. Därav att tidslinjen hela tiden har ändrats när dessa restriktioner ska få ett slut. Läs vidare här.

Den mat som dom kräver har skapat det kaos som vi nu ser utspela sig. Men när nu fler och fler människor kliver in i sin egen suveränitet, tar sitt eget fulla ansvar för sin egen process och inte väntar på att någon annan ska rädda dom eller berätta vad dom ska göra, så höjer dom sin egen frekvens och på det sättet samtidigt det kollektiva medvetandet från rädsla till ett vetande, ett lugn och på så sätt svälter vi ut dessa demoner som så länge har suttit länkade till oss.

Hur lång tid den här processen kommer att ta, är helt upp till oss själva. Att då sätta en tidsaspekt kan ju verka kontraproduktivt, men det är också viktigt att människor får veta att vi redan har vunnit det här kriget om skapandekraften/medvetandet. Vi är på tidslinjen till Paradiset och den nya Världen då vi är tillräckligt många som står i suveränitet och i kontakt med det Gudomliga.

Så tidsplanen att den nya tekniken (medicinsängar m.m.) kommer se dagens ljus i juni, har fortfarande väldigt hög trolighet.

Med all Kärlek
Camilla

Tack JC Kay för att du bekräftar, berättar och delar med dig för att hjälpa människor ur rädslan!
Du är guld värd.

Nu fick även min analog med garderoben svaret på vad det var som dom letade efter...

Vår verklighet är något som vi själva skapar. Både som ett kollektiv men också i vår egen upplevelse. Det är därför som många just nu upplever det som att vi "lever i olika världar" då det kollektiva inte överensstämmer med vad vi upplever i vår egna verklighet.

För er som har möjligheten att se denna verklighet ur ett fågelperspektiv, kan se bortom dualiteten och på så sätt lättare urskilja och navigera er väg i den fysiska verkligheten. Ni har möjligheten att titta på det som händer ur många fler perspektiv, och blir inte lika lätt påverkad av det som sker.

För er som inte ännu kopplat på denna naturliga förmåga, kan de restriktioner som utspelar sig över hela Planeten innebära att ett trauma skapas. Så även när saker och ting kommer förändras till det bättre över de närmaste månaderna, kommer vi se människor ifrågasätta den nya friheten.
De kommer tveka att lämna den plats där de befinner sig, även om "celldörren" står helt öppen.

Några kommer välja att lämna denna verklighet för att det blir en för stor omställning, och väljer då istället att hela alla trauman som skapats här i en annan del av verkligheten, för att senare komma tillbaka med ett mycket lättare bagage för att verkligen kunna både uppleva och skapa Paradiset på Jorden.

Innan den 21/12-2021 var jag fortfarande orolig att människor inte skulle kunna ta sig igenom illusionen som var skapad. Men sedan det inflödet av ljus som skedde då, så känner jag och andra att den negativa reinkarnationen nu är bruten. De människor som väljer att lämna nu, kommer till vackra platser av gemenskap och kärlek, och de som tidigare "fastnat i taket" av den 4:de dimensionen släpps nu fria att vandra var än de önskar i oändligheten. Helt Fantastiskt!

Vi kommer att fälla våra tårar i saknad men utan att sörja, då vi nu vet att ni alla kommer bli så väl omhändertagna.

Med all Kärlek
Camilla