Lita på din förmåga att klara förändring.

Väldigt ofta när vi börjar att få en starkare kontakt med den odödliga delen av oss själva, vår ande, själ, högre själv, så får vi en annorlunda syn och upplevelser av saker och ting än vad vi tidigare har haft.
Detta är helt naturligt.
Den synen och upplevelserna vi tidigare haft haft, matchar många gånger den omgivning vi har befunnit oss i och det är inte ovanligt att den omgivningen reagerar på den förändring som de upplever. De är vana vid vårt "gamla" sätt att vara och kan många gånger i sin okunskap om vad som sker, säga saker som;
-Vad konstig du har blivit.

I förhållande till vad som har varit och vad som nu faktiskt sker, så känner de inte igen dig då deras referenser om vem du är för dom, faller till marken och de vet inte riktigt hur de ska relatera till den "nya" du. 
I vår rädsla att de inte ska förstå, så håller vi många gånger det vi upplever för oss själva. Om vi skulle dela, finns risken att de inte skulle tycka om oss längre och att vi då hamnar utanför gemenskapen, utanför det genetiska sinnet, det kollektiva medvetandet och får stå själva i kylan. Sanningen här ligger i att du kan aldrig gå bakåt i din utveckling och där du befinner dig idag, kräver vissa justeringar även i din omgivning.

Det kan kännas läskigt att behöva titta på de människor och prioriteringar vi hade i det "gamla" och göra de förändringar som behövs för att bejaka den jag är idag.  
Men det är det som är en del utav utvecklingen, att släppa tidigare föreställningar och ta in nya.
Vi kan ju bara fundera över vad vi skulle vara idag om vi fortfarande skulle hålla fast vid föreställningen att Jorden är platt.

I det nya som du upplever finns också all den kunskap och de "verktyg" som du behöver för att fortsätta din resa, och du har tillsammans med det Gudomliga en helt ny "plattform" att utforska. Så låt nyfikenheten få vara din chaufför och lägg rädslan för det okända i bagagen. När du sedan har åkt en bit till på din väg, kommer du att bli förvånad över vad du hittar där bak. Du kommer le åt dig själv och säga; -Tänk att jag en gång i tiden trodde att... 

Du är här för att Vinna!

Här kommer en text som jag har översatt från, Ian Xel Lungold. Rip.

Okej, vid det här laget har du insett att du sitter här som ett andligt väsen, ett centrum för osynligt medvetande, i den tredje dimensionen en plats som begränsas till en matris av fysiska frekvenser som består av dualiteter. Detta hologram av vara och inte vara är fältet av skapande. Hittills har vi som varelser här på jorden varit åskådare till skapelsen, för det mesta med strävanden att någon dag ta fältet och spela spelet som stjärnorna vi drömmer att vi är. 
I vilket spel som helst finns det 3 saker, friheter, hinder och mål.

Vår hela existens i denna tredje dimensionen har dessa tre elementen som skiner i alla riktningar.

Jag är av den åsikten att jag, och de flesta av er, har gått med i detta spel för ett mycket speciellt syfte. Och jag talar inte bara om den här livstiden. Vi har varit på detta spel under en mycket "lång tid". Vi, de som läser dessa ord, kom hit vid denna tidpunkt i Skapelsen av en anledning, att spela för att vinna. Vi kom för att utmana hela spelet med fysisk materia, energi, rymd och tid och gå bort med "trofén", vår andliga helhet återställd till full medvetenhet än en gång. Än en gång för att vara medvetna medskapare av vår erfarenhet, att veta Enhet och gå i Enhet som dig själv, strålande.
 

Vi kom för att spela hårt och vi kom för att spela smart.

Vi kom för att riva karma och anden ifrån varandra.

Vi är på ett uppdrag att erövra dualitet

Steg för steg genom vår utveckling

Inifrån, till och genom alla dualiteter

Och så igenom hela skapelsen

Summan som totalt är Enhet

Det innebär att vi måste konfrontera och behärska dualitet.

Och övning ger perfektion

 

Vad hände?

Att leva som en singularitet i dualitet och anstränga sig för att effektivt utöva din vilja till en matris av medskapad skapelse, skapar ett motstånd mot flödet av den skapelsen och leder till avvikelse från dina medfödda andliga förmågor. 

När dessa förmågor börjar ge bakslag, sätter en andlig varelse snabbt dessa förmågor åt sidan och orubbligt glömmer att han eller hon någonsin haft sådana förmågor. Jag antar att du kan kalla detta fenomen "Fallet", det passar perfekt in på mig. Det verkar som om vi har kämpat hela vägen till botten av tunnan så att vi kunde arbeta oss tillbaka ut och veta "allt" om den här tunnan. Vi har varit på en mycket lång klättring upp igen för att kunna se våra medfödda förmågor åter igen, och här är vi vid en "tid" i skapelsen när alla möjligheter accelererar till medvetande och "verkligheten" till ett värde som trotsar fantasin. Och vi har just nu märkt denna acceleration. Denna acceleration är ingenstans nära sitt slut, och mycket mer kommer att bli möjligt snabbare, när vi går framåt i vår framtid.

Jag förstår verkligen att vi är här i denna fysiska gyttja så att vi kan uppleva viljan om vad vi inte har, den söta smärtan som längtar efter någonting eller någon.

* Fysisk Dualitet är den enda platsen som du kan skapa brist på någonting *.

Och denna tredimensionella fysiska dualiteten är den enda platsen för att uppleva våra drömmars fullgörande, genom utövandet av vår avsikt att göra stötar av carom (spelet som biljard och senare snooker utvecklades ifrån) av orsak och effekt över det 4: e dimensionella bordet av tid. De flesta av oss har spelat det här kosmiska biljardspelet i många livstider.

De av er som har valt att läsa detta meddelande är nu inställda på något annat. Många av er har märkt hur snabbt förändringar av alla slag har hänt i era egna liv. Du har också börjat se att om du släpper fasthållandet till en viss händelse, tid och form, strömmar dina önskningar till dig snabbare. Titta tillbaka över din livsväg och se hur gudomligt några av de tidigare, konstiga och snedvridna besvikelserna du kanske har förbannat vid den tiden, har nu visat sig ha varit till din fördel. Det har inte gjorts några misstag.

Du är precis där du är, som du är, av en mycket speciell anledning. Du är här för att vinna.

Nu ska det inte sägas att det inte kommer att bli utmaningar. Faktum är att de bästa spelarna i vilket spel som helst njuter av utmaningen och möter utmaningen som den sanna Anden av att komma ihåg, och minnas sin sanna natur.
                                                                                                                                                      / Ian Xel Lungold

Tycker du att det hjälper dig, det som du läser?
Jag är så tacksam för ditt stöd för att kunna fortsätta skriva som en service till alla, och din donation uppskattas mycket!  
Med kärlek och djup tacksamhet, Camilla.