Videofilmer.

Hej alla älskade vänner! 

Jag vill börja med att tacka alla er underbara människor som visar ert stöd både här men också genom många andra kanaler.
Sedan jag la ut den viktiga informationen igår, så har människor delat med sig av för mig nya andra informationskanaler. Synkroniciteten är på högvarv. :)
Jag vill att ni ska veta att det ni nu får ta del av finns inte på vanlig media, då den fortfarande ägs av ”eliten”, Kabal m.m. Jag kommer dela det jag har fått till mig då det resonerar med det arbetet som jag många gånger i det tysta har jobbat med under flera år. Och när ni nu får ta del av denna information så förstår ni säkert varför. (Filmerna har automatisk svensk undertext.)

Ta hand om varandra! ❤️

Enligt många källor har nu Donald Trump tagit över The Federal Reserv, FED, och absorberat dess funktion in i USA:s Treasury!!!
Denna privatägda bank startades 1913 av Kabalen och har skapat ett babyloniskt pengasystem, med skulder vi aldrig var menade att kunna betala tillbaka.
Filmen nedan beskriver inte bara hur detta system har fungerat utan informerar även om många andra tillvägagångssätt som de har använt sig av.
(Filmen har svensk text)

Idag så signerade också Donald Trump Coronavirus Aid, Relief and Economic Security Act till Lag (CARES Act). (https://tnrealtors.com/wp-content/uploads/2020/03/COVID-19-Stimulus-Package-Elements-3-26-20.pdf)
vilket bl.a innebär följande.
-Direkt betalning till Amerikaner. Trump sa i ett tal idag att det handlar om ung 3,400 Dollar till en familj på fyra personer.
-Hjälpa småföretag så de kan fortsätta sina arbeten.
-Hjälpa nödställda industrier.
-Support till sjukvården. m.m.

Han signerade även en Presidental Executiv order idag, för att beordra den utvalda reserven och vissa medlemmar i den individuella reserven för de väpnade styrkorna, till aktiv tjänst.

Han meddelade också att en trolig karantän kommer att ske i New York, New Jersey och Connecticat. Den störta samlingen av de förseglade åtalen finns i just New York och Californien.

Med all Kärlek ❤️
Camilla

Hej älskade vänner. ❤️

Jag vet att det är mycket som händer just nu och att det kan vara mycket att processa. Jag känner det ni känner, och vet att enda sättet att bli fri, är att sakta men säkert ta del av mer kunskap. I filmen Matrix fick Neo frågan om han ville ta det blå eller det röda pillret och valet är helt upp till dig.
Min erfarenhet säger mig att det är bättre att veta, hur omskakande det än kan kännas än det är att famla i ovisshet.

NR.5 https://www.bitchute.com/video/Q0MOMOo9lMYH/
(Filmerna har automatisk undertext på svenska)

Med all Kärlek
Camilla 

David Icke är en journalist från England som har jobbat i över 30 år med att avslöja Kabalen och Ondskan i vårt samhälle.
Passa på att se den här videon innan Youtube-Kabalen kommer på att också den här visar hur dom har tänkt att genomföra sin plan. 
Något som är väldigt intressant att nämna är att oavsett hudfärg, religion, inkomst eller position i samhället, så sitter just nu alla ❤️ människor ❤️
i husarrest över hela världen. Alla!

När nu Ondskan måste visa sina frontfigurer för att kunna genomföra sin plan, blir de fullkomligt "bombade" på sociala media. För er som inte ser att människor håller på att vakna, kan gå in på @Bill Gates (Instagram). Inlägget jag skrev fick nog bara ligga där högst någon timme innan det raderades. Men då det är många som hela tiden fyller på så hinner dom inte med att rensa.. (303 194 kommentarer just nu).

"Det var ju inte meningen att ni människor skulle kunna räkna ut vad vi håller på med, utan stanna i er rädsla för det okända och låta er överlevnadsinstinkt göra er lätta att manipulera."

Med all Kärlek ❤️
Camilla

Här kommer en film från UK som är gjord ifrån inspirationen av filmen Out of Shadows. Out of Shadows har idag setts av 40-50 miljoner människor världen över, och förhoppningsvis kommer det en efterföljare. ❤️

 

 

Det är inte ofta det händer, men här är en nyhetsrapportering från massmedia i USA som vågar ifrågasätta vad som pågår...
Tack för tipset! ❤️

https://video.foxnews.com/v/6152742822001?fbclid=IwAR0lh1rRnGWwEEnZxMKEGdO77ST2ZJijKAFuglECCLINF0ZNrM2grDHvciw#sp=show-clips