Läkare förklarar viruset.

Att denna videon nu har tagits bort av youtube säger oss att kabalen just nu gör allt i sin makt för att försöka tysta ner alla perspektiv som inte är deras eget!! Bra, då vet vi att vi är på rätt väg.

Fler och fler läkare börjar ifrågasätta och engagera sig i vad som verkligen pågår.
I den här intervjun med den amerikanska doktorn Andrew Kaufman, M.D (Licensed and board Certified in psychiatry and forensic psychiatry/ Bachelors of science in biology m.m) ställer Jaymie Icke många intressanta frågor som jag tror många kliar sig i huvudet kring just nu...
Jaymie Icke har valt att namnge intervjun; Hur kan man göra ett vaccin för något som aldrig bevisats existera?
(Intervjun har automatisk svensk undertext.)
 

Det finns medicin som fungerar mot Covid-19, men vi kommer inte att höra den lösningen från Kabalen då de pushar för vaccin och mikrochipp för att minska jordens befolkning till 500,000 miljoner innan 2030.
Det ska bli intressant att se hur stark den ljusa kraften är i Sverige, för det blir svårare och svårare för kabalen att gömma sig när trycket på lösningar nu presenteras. Att gömma sig bakom biverkningar, att medicinen ska ta slut eller att det inte finns ordentliga studier fungerar inte längre...
Dela,dela,dela..
Tillsammans är vi starka! ❤️

https://www.bitchute.com/video/8M3VT214jOef/?fbclid=IwAR3zKATAb420ITzhxDpt8pU2cE6qM8PauHZz8GaSWJkVbT9CT9EkFGyGXa4

När vi kan förlåta oss själva och se att vi gjorde så gått vi kunde under alla lögner, istället för rädslan av att ha blivit lurad, kan vi nu börja använda den kunskap och visdom som det ger till någoting bra.

Nedan följer tre stycken trailer på den kommande filmen Plandemic med bl.a Dr. Judy Mikovits.

Del 1.
https://www.instagram.com/tv/B_2aFGIlGRi/?utm_source=ig_web_copy_link

Del 2.
https://www.instagram.com/tv/B_2a4cnlYxX/?utm_source=ig_web_copy_link

Del 3.
https://www.instagram.com/tv/B_2bz7fFOMf/?utm_source=ig_web_copy_link

Med svensk text
https://bittube.video/videos/watch/d87c4383-3651-4d57-9ef8-6265df925c61?fbclid=IwAR3QgAQX1F_Sv-qyC2-iDbYIwg0nEVLcL0OElkcmwKudad_SeaVfmy_xbME

Vi försöker igen...
En ny video från M.D Andrew Kaufman.
 

Intressant information och kunskap att ha i dessa tider tänker jag.
Vad kan man dra för slutsatser av domen när det gäller alternativmedicinska behandlingar som komplement till skolmedicinska?

Det man kan lära av domen är att det är Socialstyrelsen som har bevisbördan för ett påstående att en yrkesutövare inom hälso- och sjukvården har satt patientens liv och hälsa i fara genom att komplettera lämplig skolmedicinsk behandling med alternativmedicin.

Det räcker alltså inte att Socialstyrelsen konstaterar att en alternativmedicinsk behandlingsmetod har använts som komplement till den skolmedicinska. Har patienten fått lämplig skolmedicinsk behandling så är patientsäkerheten tillgodo-sedd, såvida Socialstyrelsen inte kan åberopa full bevisning för att den kompletterande alternativmedicinska behandlingen har äventyrat patientens liv och hälsa.

Ingegerd Lundberg Krook
Jur. kand
Du kan läsa hela texten via denna länk.
http://www.integrativ-medicin.se/arkiv/domen.htm

Så här använder kabalen media för att påverka människors verklighet...

https://www.instagram.com/tv/B_2m2b5AvrN/?utm_source=ig_web_copy_link

Från American Daily Report följer här en exklusiv intervju med Dr. Shiva Ayyadurai. Han förklarar inte bara i korthet viruset, utan också sambandet mellan viruset och de åtgärder som tagits i samhället.