Fler och fler vaknar.

Mina själsliga vänner påminner mig just nu att skriva om att det ni ser på fb-sidan är antalet gillamarkeringar och delningar, men inte hur många det når ut till.
När de förklarade för mig varför jag skulle skriva om det, så blev det med ens självklart.
När vi ser ett inlägg med "få" gillamarkeringar är sannolikheten större att vi ifrågasätter eller tvivlar på själva innehållet eller oss själva om vi skulle hålla med, och vågar inte alltid utsätta oss för att vara den "enda" som säger något.
Det är ofta jag ser kommentarer på ex Instagram som säger att den personen har så och så många följare, och går direkt till slutsatsen att de antingen inte går att lita på eller har lika stor validitet, i jämförelse med någon som har hundratusentals följare. Jag hade hoppats att det här med att sätta någon annan framför oss själva skulle ha kommit lite längre, men vi har nog en bit kvar att gå. ;)
Om jag skulle ha baserat mitt arbete enbart på hur många gilla markeringar jag får, så skulle jag ha lagt ner för länge sedan.(hi,hi).

Därför vill jag nu dela med mig av att inlägget om den fjärde densiteten/dimensionen med bilden på aporna har idag nåtts av 1114 personer, och inlägget om den viktiga informationen med bilden på Jorden har idag nåtts av 1124 personer.
Hemsidan nås av drygt 1200 personer/månad och jag har mottagit 150:- i donationer sedan 2018.Tack! ❤️

De populäraste ämnena på hemsidan är fortfarande om Narcissister och Psykopater. Och det är ju inte så konstigt med tanke på hur den fysiska världen ser ut på ytan idag.
Jag skulle vilja säga att för att förstå hur Kabalen kan göra det dom gör, så behöver vi alla ha en bra grund i hur en psykopat "fungerar", och det var väl inte för inte som jag skulle skriva om det.

De länder som hemsidan når ut till är till största delen Sverige men också Finland, Spanien, Norge, Danmark, Åland, Polen, Storbritannien, Schweiz, Usa, Thailand och Nederländerna.
Jag vill avsluta med att säga att Vi gör alla ett fantastiskt jobb, även om det inte alltid syns och jag vill att du ska känna dig otroligt stolt över det som du bidrar med!!
❤️ Tillsammans är vi starka ❤️

En fantastisk sammanfattning ifrån Italien!!
Tro inte för en sekund att människor världen över inte har vaknat. ❤️

Michael Oddane och Conny Andersson pratar om de mörka krafterna i vår omvärld. Ett viktigt men inte så ofta berört ämne.

Jag ser och känner att många människor nu reagerar på att ljusarbetare som tidigare bara pratade om ljuset och kärleken "helt plötsligt" börjar prata om de mörka krafterna i vårt samhälle, och tror många gånger att nu har de gett upp det som de tidigare arbetade för.

Det är förståeligt att den rädslan kommer upp, men alla ljusarbetare är väl medvetna om att för att kunna vara just ljusarbetare, så behöver de också ha en väldigt god kunskap och erfarenhet av den andra polariteten och hur den fungerar.
Utan dom båda, blir det väldigt svårt att skapa den kärleksfulla balans, mittpunkten dom emellan, som vi alla behöver. <3

Med all kärlek
Camilla