Din dagligaMayakalender.

Jag är tacksam för gåvan att kunna stå stadigt på min egen sanning och i min egen integritet. Jag är tacksam för gåvan att kunna stå stadigt på min egen sanning och i min egen integritet.

7/11 -2018
Dag 6 av 13 i Mayakalendern.

- Hjort -
Fredlig, generös, kooperativ, shaman, healer, fullbordande. 

Hjort/Manik är ett spirituellt verktyg, och tystnad är en andlig upplevelse för Hjort, för hjortlivet är en pilgrimsfärd. Hjort är dominerande personer som försvarar folket och kommer att göra uppoffringar för andra. Hjortens ande upprätthåller de fyra riktningarnas pelare, och med kraften som är inneboende i nummer fyra trycker Hjort bort dåliga influenser eller negativa energier. Färdighet och kvalitet i arbetet är mycket viktigt för hjortar. De presenteras med verktyg för varje uppgift i livet och det är med dessa de kan stiga ovanför begränsningar. Hjort har en vana att behålla alla verktyg som någonsin använts. Detta leder till oreda och obeslutsamhet, förlust och att förhala saker. När de konfronteras med löften som inte hålls, blir hjort envis, manipulerande och undvikande.

Periodens symbol: Vind
Perioderna består av tretton dagar i Tzolkin. Varje Period börjar med nummer 1, men med olika dagsymboler. Som en våg av tretton himlar styrs den underliggande energin av Periodens första dagsymbol och påverkar alla tretton på varandra följande dagsymboler. Genom att vara medveten om den övervägande energi från Periodens första dag, kan vi anpassa våra intentioner med den energin och låta våra mål manifesteras.

Galaktisk Ton 6: Flöde (Stiga in i rytm/mönster av rörelse, flöde)
Ton 6 är lyhördhet och konsten att förhandla. Det är volymrörelsen genom rymden som skapar tid. Denna energi i åtgärd är som dansen eller en bra idrottsman på gång. Ton 6 underlättar dynamisk utveckling i alla aspekter av livet.

Aspekter: Färg - Blå  (Transformerar), Riktning - Väst, Element - Vatten.

Väst: Handlar om livets okända. "Hur känner jag för någonting som pågår? Var föreslår min rädsla att det finns ett behov av en högre urskiljning?

Elementet Vatten: Den aspekt som återspeglar egenskaper och sätt att vara.
Helande, Rening, Andens Dop. Vatten är det element som håller Andens eter. Vatten uppmuntrar att gå med flödet och ta emot Andens nedstigande ljus.

Dag 227 av 260.

Håll gärna koll på tankarna.
Notera dina drömmar och vakna tankar. Checka in hela dagen för att se vad som är i åtanke. Om du inte ser hur de relaterar till dagens energi, kanske det inte har hänt än. Något kommer att börja ockupera dina tankar. Den periodiska incheckningen hjälper dig att känna igen när det händer. Riktlinjerna och elementen erbjuder "mat för inspiration",och du kan se synkroniseringen i samband med din erfarenhet eller en inspiration för att urskilja.

Idag kallas vi till den gudomliga tjänst vi skapades för.

Peaktonen 6 ger oss rörelsens moment som drar oss in i rytmen och flödet av gudomlig ande. Energin i Ton 6 underlättar dynamisk utveckling.

Vi har investerat en mänsklig ansträngning i en intention av tillit. Vi kan se att genom våra egna gudomliga avsikter är Främsta Skaparens Löfte om Intervention vårt att kräva. Vi får den andra vinden för att se våra egna drömmar inom vårt grepp. Med en högre tillit kan vi se och erkänna skönheten av vår egen dans att stå stilla precis där vi är, i sanningen som den Främsta Skaparen har uppenbarat genom vår insats av medvetande.

Hjort är Mayaprästens dagsymbol, den som erbjuder alla medvetna andliga redskap och visar oss hur man använder dem genom en personlig demonstration. Det är ödet för Hjorten att bygga de heliga bränderna, att vara vaksam för att observera de erbjudanden som görs vid var och en av de 20 altarna som hedrar alla perspektiv och sätt på en Främsta Skapare.

Hjort har kraften att driva bort negativitet genom att stå i centrum för världens heliga cirkel av världen vi skapar, förankrar vår Sanning, integritet, ovillkorlig kärlek, förlåtelse, tacksamhet och visdom för alla våra andliga gåvor. Hjorten står för att upprätthålla pelarna i världen av skönhet som hålls i vårt hjärta och sinne för att skapa för meningen att dela den med varandra.

6 Hjort kallar oss till den gudomliga tjänsten vi skapades för. Genom att samla alla andliga gåvor som vi har blivit välsignade med genom vår egen erfarenhet, får vi en vision av en mening som transformerar meningen i våra liv till ett uttryck för service till mänskligheten, att älska allt-i-ett här nedan.

En Planetarisk uppmaning.

Idag är intentionen och vägen för hjorten förhöjd i vår medvetenhet, förstorad genom en gudomlig intoning.
6 Hjort är årets bärare för detta Haab-år, 365 "vagt år" kalender som speglar planetariska cykler av evolution och transformation. 
6 Hjort återspeglar en planetarisk uppmaning till en mission av gudomlig service. Det markerar årets gudomliga intention för hela mänskligheten, och meningen och syftet med hela vår inspiration och våra egna personliga upplevelser. Helheten av vår erfarenhet ledde oss till Intentionen av denna dag. Dagens andliga gåva gavs för att ses och bekräftas av allt-i-ett nedan för att göra det självklart i allt-i-ett ovanför.

Hjortens viktigaste andliga verktyg är dess kraftfulla vaksamma observation. Dess rörelser är gjorda med ett syfte, och styrd av en intention och medvetenhetens visdom. Den kallar oss för att dra till oss alla våra andliga gåvor och att användas dem i intentionen av en gudomlig tjänst. Så vi kan känna till vägen för att upprätthålla världens pelare som vi skapar från vår fantasi, en upplevelse av världen som var Gudomligt inspirerad av en Främsta Skapare av ovillkorlig kärlek.

Hjorten är bosatt i väst, riktningen av våra okända upplevelser och det kreativa tomrummet, från vilken vi har befogenhet att dra och vår egen skapelse till att bli till. Genom elementet av vatten, det element som håller vår andes eter, förstoras vår egen andes ljud. I väst är vårt känslomässiga svar på att leva förstorad. Den kommer dra våra känslor till ytan så att vi kan lära oss att driva bort vår egen negativitet. Vi kan se illusionen av vår rädsla för gåvan den är när vi är medvetna nog att se sanningen att det bara är en illusion. Den erbjuder oss det gudomliga löftet att vi för varje mänsklig begränsning ges det andliga verktyget för att övervinna det.

Vi har fått de verktyg vi behöver för att manifestera vårt öde.

Hjorten kan hjälpa oss att se Betydelsen och syftet med alla de gåvor vi ges, och sanningen att Skaparens gudomliga medvetenhet visste i förväg allt vi kunde behöva för att utföra vår egen högsta erfarenhet av att leva. Vi fick de verktyg som var nödvändiga för att manifestera vårt eget gudomliga öde.

Som totem hjort guidar den helheten genom att stå tyst i sin egen sanning. Den tvingar aldrig en annan att gå med, men leder en väg för dem som är dragna att följa. Den står i vaksam medvetenhet om mörkret och ljuset. De som guidas av hjorten ser kraften i dess vaksamhet av att veta vägen. Den håller en harmonisk resonansgåva, attraktionskraften.

Symbolen illustrerar en Hand, ett annat namn för Hjort, som sträcker sig för att ta tag i andens eter som fullbordar kretsen till Främsta Skaparens gudomliga kärlek. När vi tar tag i Anden som skapar enighet med Skaparen, är vi gjorda att kunna vara Skaparens hand, det ledande hand som kan leda helheten i en riktning av kärlek.

Hjorten står på Sanningen utan att behöva försvara sig. Dess Sanning står i integriteten av en gudomlig intention. Det finns inget behov av att försvara eller uppmuntra någon att tänka som vi gör, när helheten ser glädjen av vår erfarenhet.

Efter att ha avslutat våra mest heliga ceremonier, väckte de äldste till vårt medvetande det nya ljus som skulle lysa genom oss. De berättade för oss om ljuset som skulle lysa genom våra ögon när vi blir en portal för Skaparens kärlek. Då andra skulle försöka dra från ljuset i våra ögon, guidade de äldste oss att undvika direkt ögonkontakt för en tid - för att hålla dem fokuserade på ovan.

Att tjäna som gudomliga agenter till varandra.

När hjorthannen svarar an mot rörelser som den ser i de fyra riktningarna, tittar kollektivet på vad hjorthannen ser, inte på själva hjorthannen. Att hålla en sådan position av kraft som en gudomlig agent, är vi auktoriserade för att röra oss som Skaparen. När vi håller våra ögon utbildade på det ovan, är vi skyddade från vårt eget egos inflytande som kan påverka för att hävda att gudomligheten är vårt eget arbete. När vi blir en demonstration som andra vänder sig till, är det  inte mig jag vill att de ska se, utan rörelsen av anden som våra ögon är vaksamma att se.

När vi tar tag i denna ström av eter och ande, blir andra förstorade av hjortens hjärta av kärlek. Vi måste vara vaksamma för att vi kommer att locka både mörkret och ljuset. Vi kommer att dra till oss energi av negativa andar, de vars ögon är fokuserade på oss. De kommer att se en energi och kraft som de hoppas kunna dra till sig själva. Det som de inte förstår är att det måste dras direkt från en gudomlig källa för att stå i dess integritet. Vi dämpar negativitet genom vårt vaksamma fokus på ovan.

Du kanske märker ett skifte runt dig efter en sådan hög erfarenhet av gudomlig anslutning. Jag kommer ihåg hur "populär" jag blev när jag återvände från en retreat i Indien för 15 år sedan. Plötsligt verkade människor vänligare i mataffären, och la märke till min närvaro på ett annat sätt. Fundera lite på din egen erfarenhet av detta. Om den har väckts i ditt medvetande kan du se hur lätt det kan vara att dras med under påverkan av vårt eget Ego - där vi hävdar att det är jag, när det verkligen är Främsta Skaparens Ljus som har brutit igenom. Hjorten påminner oss om att för att "hålla vår kraft", kräver det vår vaksamma medvetenhet och hängivenhet till en kraft ovanför. Det är det enda sättet att behålla vårt gudomliga ljus.

I det ögonblick som vi hävdar tacksamhet och uppskattning till oss själva, börjar våra nya pelare att smula sönder. När vi kanaliserar den inkommande kärleken  till vårt själv, stänger vi kanalen som förbinder ovan och nedan och drar ljus till en dödlig kropp av materia som inte har någonstans att gå. Genom att hålla fast vid Skaparens medvetenhet upprätthåller vi det "ihåliga benet" som förbinder helheten med en oändlig resurs av ovillkorlig kärlek. Genom vaksam medvetenhet, avböjer vi negativitet som skulle dra från våra egna lagrade resurser av gudomlig kraft. Vårt ljus är ett ljus som är tänkt att skina en väg på vägen till den Främsta källan av ljus. Vi är inte ljusets slutpunkt.

Idag är vi vägledda att manifestera meningen och syftet med en planetär avsikt för helheten, och att tjäna som gudomliga agenter åt varandra. Som Ian Lungolds senaste budskap uppmuntrade oss att göra, är det vår tid att gå i integriteten av vår avsikt och syfte, och att driva på de uppstigna ljusarbetarnas arbete som kom före.

Precis som hjorten vakar över hela gemenskapen, så vakar en gudomlig myndighet över oss. Att stå på den sanningen, kan frigöra oss.

Slutet på dagen.

Bekräfta solnedgången som avslutningen på ännu en dag, och tacka för inspirationen och vägledningen som dagens symbol har fört med sig.
De äldre sa, att låta våra bekymmer av dagen gå ner med solnedgången.
Lägg märke till hur du känner, då solnedgången ofta är en tid då du kan känna en växling av energin till nästa dagsymbol.
För gärna anteckningar, och lägg märke till inspirationen och fullfölj.
Gå i andens flöde och bara vet, (intuitionen) att hitåt ska jag. 

Tycker du att det hjälper dig, det som du läser?
Jag är så tacksam för ditt stöd för att kunna fortsätta skriva som en service till alla, och din donation uppskattas mycket!  
Med kärlek och djup tacksamhet, Camilla.

Inspiration: Ian Xel Lungold, Debra Jaguar Spirit, och de som gått före..