Din dagliga Mayakalender.

Jag är tacksam att Kaos kan bli vårt nya tecken på hopp, tro och tron att vi går vidare till någonting bättre. Jag är tacksam att Kaos kan bli vårt nya tecken på hopp, tro och tron att vi går vidare till någonting bättre.

7/9 -2018
Dag 10 av 13 i Mayakalendern.

Dagens symbol - Transformation -
Transformator / CIMI: Underlätta förändring, offra, hjälp, gamla kunskapsaspekter.
Cykel av liv, död och återfödelse. Transformator-personer uppnår mål och känslomässig välstånd, och kan bli högt respekterade affärsmän. De har förmågan att hjälpa andra genom alla övergångar med ett lugn,på grund av deras andliga styrka och vägledning. Samhället drar ofta nytta av deras disciplin och organisationskunskaper. De stärker gravida kvinnors liv och leder dem genom övergången till moderskapet.
Att upprätta kontakt med förfäderna aktiverar medfödda psykiska förmågor, gåvor som används som verktyg för att hjälpa andra. De kan ha möjlighet att skicka onda intentioner telepatiskt, det här är deras ångest. Från dessa handlingar förlorar de makt, faller lätt in i en offerroll och börjar manipulera med hämnd. 

Periodens symbol: Jorden
Perioderna består av tretton dagar i Tzolk´in. Varje Period börjar med nummer 1, men med olika dagsymboler. Som en våg av tretton himlar styrs den underliggande energin av Periodens första dagsymbol och påverkar alla tretton på varandra följande dagsymboler. Att vara medveten om den övervägande energi från Periodens första dag, kan vi anpassa våra intentioner med den energin och låta våra mål manifesteras.

Galaktisk Ton 10: Manifestation. Vad som en gång var avsikter eller idéer, förhoppningar eller rädslor blir fysiskt närvarande med Tians energi. Vad som fokuseras på med uppmärksamhet och avsikt blir verkligt med Tians Ton. Tio är en kraftfull energi som bär ett stort ansvar.

Aspekter: Färg - Vit (Förfinar), Riktning - Nord, Element - Luft.

Nord: Handlar om att lära av erfarenheter, de uppstigna mästarnas och kollektiva visdomarnas plats. Vad har jag lärt mig av tidigare erfarenheter? Vad skulle de äldre guida mig att göra?

Elementet Luft: Den aspekt som återspeglar egenskaper och sätt att vara.
Andens andetag och livets andning. Luft är en helande kraft som kan styras inuti. Vind kallar oss till Helig andedräkt och uppmuntrar oss att lyssna på Skaparens röst. Som elementet av sinnet uppmuntrar Luft oss att använda vårt Intellekt och söka Visa råd. Luft handlar om utbetalning av kommunikation.

Dag 166 av 260.

Håll gärna koll på tankarna.
Notera dina drömmar och vakna tankar. Checka in hela dagen för att se vad som är i åtanke. Något kommer att börja ockupera dina tankar. Den periodiska incheckningen hjälper dig att känna igen när det händer. Riktlinjerna och elementen erbjuder "mat för inspiration", och du kan se synkronisiteter i samband med din erfarenhet eller en inspiration för att urskilja.

Manifestation.

Ton 10 har avsikten att manifestera. Jordens period inspirerar oss att föda ett nytt ljus i världen. Vi leddes av Anden för att se vårt syfte som något större än vårt själv.
Vi är dragna för att se vår enhet med Moder Jord, så att vi kan föreställa oss den del som människan var tänkt att spela, i hela skapelsen. Perioden hjälper oss att se att för att jorden ska fortsätta på ett bra sätt, så krävs ett heligt utbyte.
När vi är upphöjda för att veta att Moder Jord håller vår kärlek, kan vi börja uppleva kärleken av en relation.
Hon är inte längre ett materiellt föremål, utan ett inflytande på vårt sätt att vara. Detsamma gäller när människor blir kära i varandra. Innan ser vi bara varandra för det "materiella värdet" vi tar med. Vi objektifierar varandra baserat på ett materialvärde. När det finns kärlek, blir det ett inflytande i våra dagliga livsupplevelser, ett relaterande, och vi försöker nå det bästa i vårt Själv.

En stor livsförändring.

Transformation är en symbol på en stor livsförändring. Den illustrerar dödens ansikte och påminner oss om att när vi väljer att gå in i ett nytt sätt att leva, väljer vi också att lämna något bakom. Kaos är tecken på en förändring i framsteg. Att lämna det välbekanta bakom garanterar det okända kaoset, tills vi får Visdom av den nya erfarenheten. Galaktisk Ton 10 håller energin för högsta möjliga manifestationspotential, även om det kommer med ett stort ansvar. För att manifestera förändringen av vår skapelse kräver vi att det är sant. Förändringar händer varje dag. Ibland är våra förändringar så stegvisa att vi inte erkänner dem.
10 Transformation erbjuder en upplevelse av förändring som vi kan känna igen. Genom medvetandet kan vi identifiera en sinnesförändring, ett annat perspektiv, som skulle förändra hur vi lever och rör oss i världen.

Klarseende, Clairvoyance.

Transformation håller den andliga gåvan av Klarseende, Clairvoyance, förmågan att se in i framtiden. Återställd i harmoni med Moder Jords kärlek, kan vi hävda vår förändring genom vår egen nya vision av framtiden. Det som ser ut som en liten justering får en större betydelse när vi erkänner dess inflytande över tiden.

Det faktum att Människan har förmågan att föreställa sig framtiden är en andlig gåva som vi tar för givet. Ändå är denna Sanning alltid precis framför oss. Vi lever så mycket i vår egen framtid, att det tar en medveten ansträngning att dra oss in i ögonblicket. Det som vi misslyckas med att relatera till, är att i nuet så skapar vi vår framtid. Våra framtida drömmar kräver att vi ska vara närvarande idag. Att använda dagens tid, för en gudomlig mening och syfte, är sättet på vilket vi skapar en högre uppfattning och syfte i vår framtid.

Transformation håller den andliga gåvan av Klarseende, Clairvoyance, förmågan att se in i framtiden. Återställd i harmoni med Moder Jords kärlek, kan vi hävda vår förändring genom vår egen nya vision av framtiden. Det som ser ut som en liten justering får en större betydelse när vi erkänner dess inflytande över tiden.

Vi lär oss att avskärma vårt Själv från en världslig konstruktion av verkligheten, och att se den tydligt som en kollektiv sinnesstämning. Vi behöver inte flytta bergen för att förändra världen, utan bara göra ett litet skifte i vårt sätt att mäta upplevelsen. Vårt uppdrag är att upptäcka vår sanna källa till kärlek och lycka, och Transformation hjälper oss att se hur erfarenheten av Enhet med Moder Jord kan förändra vår Sanning av allt.

Kärleken transformerar oss.

När det finns en ny kärlek i vårt liv förändras det oss. Vi fattar annorlunda beslut, och strävar efter att presentera den bästa sidan av oss själv. Våra val definieras av ett "offer" för det som är bäst för oss båda. Vi är uppbyggda genom våra älskande relationer. När det finns en balans i det heliga utbytet, är det en gemensam fördel för båda parter att tro på varandra.

I vardagen kan vi göra stora förändringar i våra liv genom stegvisa steg. Ibland är våra minsta steg vändpunkten, och Kärlek är sinnesstämningen som ger oss möjlighet att förändras.

Transformations öde är att tjäna som tröstaren genom förändring,och sägs erbjuda komforten av en "mjuk hand." Den använder sin gåva av Klarseende, Clairvoyance för att dela med oss, att allt kommer att bli bra. Den erbjuder tröst att tro, att smärtan vi upplever snart kommer att passera, och en ny upplevelse av kärlek väntar i framtiden. Med en ny medvetenhet om kärleken som omger oss, kan vi känna smärta utan lidande.

Kaos, är en gudomlig förändring som pågår.

För att manifestera våra drömmar måste vi tro på dem. Vi måste älska drömmen nog att uppleva smärtan som följer med en stor livsförändring. Människans benägenhet är att glömma. Ofta ser vi kaoset som bevis på att drömmen inte kommer att gå i uppfyllelse. Vi kan känna det som att vi är på väg i fel riktning när vi är omedvetna om processen. Även när vi är medvetna behöver vi en påminnelse.

Transformation är påminnelsen att för allt kaos vi ser omkring oss, är vi på rätt kurs med en gudomlig förändring som pågår. I stället för att frukta det, kan vi uppfatta det som en välsignelse på vägen.

Idag kan vi manifestera förändringen i vår framtid, genom att tro på den i nuet.  Det är tydligt att vi är mitt emellan en sak och en annan. Det är upp till oss, att välja den framtid vi föreställer oss på den andra sidan, och allt vi behöver göra är att välja den. De gudomliga drömmarna vi håller i tillit, är utbytet Människan erbjuder för den gudomliga rättvisan att tro. Om vi tror på den enda sanningen, att vi är värda ovillkorlig kärlek, och är födda för ett gudomligt ändamål, kan vi tro på att en dröm att uppfylla detta syfte alltid kommer besvaras från ovan.

Slutet på dagen.

Bekräfta solnedgången som avslutningen på ännu en dag, och tacka för inspirationen och vägledningen som dagens symbol har fört med sig.
De äldre sa att låt våra bekymmer av dagen gå ner med solnedgången.
Lägg märke till hur du känner. Solnedgången är ofta en tid då du kan känna en växling av energi till nästa dagsymbol.
För gärna anteckningar, och lägg märke till inspirationen och fullfölj.
Gå i andens flöde och bara vet, (intuitionen) att hitåt ska jag.

Tycker du att det hjälper dig, det som du läser?
Jag är så tacksam för ditt stöd för att kunna fortsätta skriva som en service till alla, och din donation uppskattas mycket!  
Med kärlek och tacksamhet, Camilla.

Inspiration: Ian Xel Lungold, Debra Jaguar Spirit, och de som gått före..