Maya Kalendern.

Jag tackar för att vi får möjlighet till evig omvandling. Jag är tacksam för Andens gåvor som aldrig kan gå förlorade eller bli stulna, utan är gåvor av sanningar som är eviga. Jag tackar för att vi får möjlighet till evig omvandling. Jag är tacksam för Andens gåvor som aldrig kan gå förlorade eller bli stulna, utan är gåvor av sanningar som är eviga.
22/3-2018
Dag 10 av 13 i Mayakalendern.

Periodens symbol: Stjärna
Perioderna består av tretton dagar i Tzolkin. Varje Period börjar med nummer 1, men med olika dagsymboler. Som en våg av tretton himlar styrs den underliggande energin av Periodens första dagsymbol och påverkar alla tretton på varandra följande dagsymboler. Att vara medveten om den övervägande energi från Periodens första dag, kan vi anpassa våra intentioner med den energin och låta våra mål manifesteras.

Dagens symbol - Jord -
Altruistisk, rationell, kontroversiell, navigator, kopplad till naturen.
Jordens trädgårdsmästare. Djupgående synkroniska kopplingar till jordens naturliga cykler och energier ger kraften i skapelser och minnen från antiken. Jordpersoner hjälper till att skingra dåliga avsikter, vanor och idéer. Detta gör dem till mycket goda rådgivare och mästare av all konst. Flitiga och intelligenta, strävar jordpersoner efter att få ett naturligt flöde till alla aspekter av livet. Genom att vara kopplad till naturens dynamiska krafter behöver jordens personer mycket frihet för att underlätta deras uttryck för migration eller sändning av fjärrkommunikation som valar, elefanter, fåglar och många andra varelser. Ibland är jordens känsliga känslor upprörda, vilket resulterar i en jordbävning av känslor, och även vulkaniskt humör.

Galaktisk Ton 10: Manifestera (Inventera förändring,ändra genom konflikt med gammalt)
Manifestation. Vad som en gång var avsikter eller idéer, förhoppningar eller rädslor blir fysiskt närvarande med Tians energi. Vad som fokuseras på med uppmärksamhet och avsikt blir verkligt med Tians Ton. Tio är en kraftfull energi som bär ett stort ansvar.

Aspekter: Färg - Röd (initierar), Riktning - Öst, Element - Eld

Öst: Fokus på början, inspiration, nytt liv, ljus

Dag 257 av 260

Ton 10 är manifestationsdagen. Under perioden av Stjärna kommer det vi har skapat att förstoras till överflöd!
Ton 10 och dagens tecken Jord är en manifestation av rörelse. Detta är en dag att hedra ModerJjord som kunskapskällan. Hennes rörelse skapade tid, bär oss till erfarenhet och förvandlar oss till en ny början varje dag.
Idag är dagen vi har väntat på för att gå till handling. Manifestation är en välsignelse, och också ett stort ansvar. Vi manifesterar vad vi hävdar som vårt eget. Vi har fått många sätt att se vår egen transformation. Den rörelse vi kan göra för vår högsta uppstigning är att hävda vårt nya "Jag Är".

Moder Jord var Skaparens gåva till Människan. Hon var skapad för att vara platsen för vår gudomliga auktoritet, och våra liv var avsedda att vara vackra med skönhet runt omkring oss. Vi föddes för att röra oss i världen, och Moder Jord skapade tiden för att vi skulle kunna skapa våra drömmar.

Upp ovanför, i andens rike, var EN alltid Enhetsmedvetandet. Som medvetandets Enhet visste det allt att veta, och vi skapades som en avbild av Skaparen. Liksom oss, ville Skaparen uppleva sig själv, och det enda sättet att göra det är genom Relation. Skaparen gjorde människan som gnistor av sitt eget ljus, och i Spegelbilden av ovan skapades vi för himlen på jorden.

Stjärnperioden guidar oss till en uppstigning som en personifiering av skaparens ljus. Vi förvandlas för att återspegla en spegelreflektion. När mänskligheten är helt vaken till ljuset i vårt själ, kommer vi att vara som miljarder av ljus i universum, och tillsammans skiner vi som ETT ljus.

Detta är en viktig manifestationsdag, den sista i fullbordandet av Människans 260-dagars skapelsescykel. Vi firar mänsklighetens födelsedag. Det här är dagen vi får ett nytt namn.
På toppen av berget bad Mose om Guds namn. Svaret var "jag är, det är jag". Skaparen är allt som någonsin var och är. 
Vårt eget namn är vår Identifierare, och med tiden talar det tusen ord. 
"Jag är", är de viktigaste orden vi talar, och när vi uttalar dem, tilldelas vi en identitet till vårt omedvetna som kommer att identifiera det som Sanningen. Vi hävdar vår nyfödda ande med orden "Jag Är".

Ton 10 är en dag då vi ser saker på olika sätt. Dagen markerar ofta en gammal erfarenhet som vi uppfattar på en helt klar väg. Vi har en gudomlig agentur som hjälper till att sätta scenen. Det här är en dag att uppmärksamma din rörelse i världen. Vad du ser för dig själv kan du göra anspråk på.

Detta är en dag att fira. Jag brukade tänka på Manifestation som ett abstrakt begrepp. Det var en av de saker jag inte kunde få, eftersom allt jag ville göra med det var att manifestera världens överflöd. Skatter i världen kan gå vilse och bli stulna. De skatter vi manifesterar i Anden är eviga. Vi manifesterar en väg av glädje lika nära som "just nu".
Vår manifestation kommer att bli en ny Sanning om vårt Själv, och när vi ser den, inte längre kan vara osynlig. Det här är manifestationen om drömmen , som Skaparen avsedde för sig själv. Vi skapades för att veta vem vi är.

I vår tillstånd av medvetslöshet är vi bara människor som stöter på varandra när vi försöker att skära ut vårt eget territorium. Genom förlåtelse omvandlas vi av vår medkännande kärlek till varandra. När vi är anslutna  till vår egen gudomliga medvetenhet skulle vi aldrig sätta vår egen lycka i en regering eller inbillade linjer som vi hävdar som sanna, och som bara skiljer oss från varandra. Av vår egen auktoritet skulle vi bry oss om varandra.
Människans rörelse har svängt så långt bort från drömmen som vi alla mest ville ha, att leva i glädje och harmoni. Vi har fött tiden, pendeln är i rörelse och den var tvungen att nå sin topp innan den kunde vända.
Vi skapar en högre mark för ett nytt liv. Genom vårt eget val av medvetenhet kan vi förändra vårt öde.

I traditionen med Sol / Måndansen fick vi vårt medicinnamn i slutet av ett 4 års åtagande. Vi dansade vår sista dans med ett nytt namn. På den shamaniska vägen lärde de äldste oss att välja ett namn som vi skulle vara igenkända för i det andliga riket. Namnet delades inte med någon, och var vårt ID i Andens rike. Vårt namn skulle vara känt för att endast kalla på det högsta medvetandets andar.
Hävda ett nytt namn om Anden presenterar ett för dig.

Det finns så få möjligheter för människor att samlas i den heliga ceremonin idag, och många måste göra resan ensamma. De äldste säger att det är rätt och värdigt att ta hand om våra egna behov av cermonier och initieringar. Detta är en födelsedag för att erkänna oss själva.

Detta är en upptäckt som skaparen väntar på, ljus som ser sig själv. Genom oss ser Skaparen sin egen skönhet av ovillkorlig kärlek. Det här är en dag för helig samvaro. Vi är EN i upplevelsen med Skaparen i en manifestation av vår gudomliga identitet.


Källa: Ian Xel Lungold